Доброго вечора. Сьогодні слухав вашу передачу на тему економії в умовах кризи. Що мене обурило дуже то те, що вчителі плачуть яка у них мала зарплата, а у всьому звинувачують державних службовців. Я, наприклад, державний службовець в районній адміністрації і заробітна плата у мене менша як у вчителя, навіть без великого стажу роботи( оклад 1083 грн+ вислуга років+ранг всього десь біля 1400-1600грн). Так, що панове і пані вчителі не треба плакати про малу зарплату, а задуматися над тим чи брати подарунки від батьків (добровільно примусові)чи піднімати свій освітній рівень трохи вище профтехучилища (то саме хотів би сказати і про медиків). Буду дуже вдячний якщо Ви хоч раз піднімете питання про те, що держслужбовці то не лише депутати і члени кабміну, а й прості люди які отримують зарплату в розмірі трохи вище 1000 гривень і теж думають про Україну, а не лише медики і вчителі, які на відміну від нас отримують зарплату, вимагають хабарі і ще до всього мають різні пільги. Про всі демагогії на рахунок пенсії держслужбовця я можу сказати одне, що до неї ще треба дожити і розмір її враховуючи наші теперішні зарплати буде набагато менший тієї ж пенсії вчителя чи медика. Дуже дякую.
Здравствуйте. Мой герой - это мой любимый человек. Он бывший пожарный, а теперь стал начальником. Спас много людей. Он мужественный и нежный. Воплощение идеального мужчины.
Добрый вечер. Мой герой сегодня уехал домой, а я и наш сын остались в городе. А самое интересное что мы расстались полтора месяца назад, а сейчас снова встречаемся но только тайно чтоб ни кто не знал!!!!
На прошлой неделе Ольга обещала что в понедельник на сайте будут результаты обсуждения темы что нельзя говорить мужчинам. Уже среда, а я их все не нашел. Может я не там ищу?
На головній сторінці тисніть на картинку програми Ольги Герасим*юк... і відкриється розділ де все написано!
На майбутнє: всю іншу інформацію будемо викладати саме там!
Очень не нравится программа с Ольгой, к сожалению((
Слушаю всегда только Наше радио, но на время Ольги приходится обходиться без радио.
Муж сказал тоже самое.. и добавил. что они больше потеряли. чем приобрели..