телефон эфира
Страницы: 1 2 3 4 5 ... 15 След.
Пропозиції для Нашого Радіо
Привіт"Наше радіо".Хотів би спитати:"Чому Ваше "Наше радіо" звучить практично по всій Україні,а в моєму рідному Івано-Франківську його в єфірі нема?Невже така проблема наладити мовлення?Змогли ж це зробити і Русское, Европа, Хіт,Люкс, Шарманка і Авторадіо і ще деякі".Ми хочемо,щоб Ваше "Наше радіо" було і нашим.
Тут залишайте ваші пропозиції і прохання...
Доброго вечора "Наше Радіо" пишу до Вам з Білої Церкви,довгий час слухаю Вас через інтернет дуже подобається Ваше програмне наповнення,особливо прогрома "Знай наше",яка підносить хвилю української музики на вищий рівень нашої співочої нації.Дуже хотілося б почути звуки улюбленої радіостанції у своєму рідному місті.
Тож чекаємо на Вас!!!
Шановні Геннадію і Денис, напевно можу сказати лише одне: як будь яка мережева радіостанція ми прагнемо, щоб нас мали можливість слухати у будь якому куточку країни! Але за певних причин це поки що неможливо, хоча ми б*ємося головою... Дякуємо, що слухаєте!
Виключити жахливий сміх ведучих. Все добре крім "велесенького" сміху, з’являється бажання переключити хвилю.
Вимикаю....
ЯК водити число місяця під час замовлення пісні????????? Перепробував всі можливі варіанти а воно не приймає!!!!! Не порядок.........
хто мені допоможе з назвою пісні, де є слова:"а в твоих глазах небо синиє" досить часто звучить на нашому радіо???? підкажіть хто виконує і назву пісні будь-ласка, наперед вдячний
"ЯК водити число місяця під час замовлення пісні????????? Перепробував всі можливі варіанти а воно не приймає!!!!! Не порядок........."

Сергей, а что там непонятного! Ставишь только дату текущего дня и всё! :) Сам постоянно посылаю сообщения. Ещё не было ни разу, чтобы не прочитали в эфире!!!!
Я на НАШОМУ не розумію тільки дві передачі "Життя по Комаровському" і "Наш Футбол".
І не шкода ефіру на таке))) Краще б ефір Євробаченню присвятили.
Група "Наше радіо" тепере є і вконтакті http://vkontakte.ru/club4743559
і facebook http://www.facebook.com/group.php?gid=109210239097509&ref=mf
Страницы: 1 2 3 4 5 ... 15 След.
Читають тему (гостей: 2, користувачів: 0, із них скритих: 0)